E-theatrum este singura platforma digitală din Europa care găzduiește spectacole de teatru pentru copii și are ca principali beneficiari pe copiii românilor din DIASPORA!

Proiectul E-theatrum este un proiect independent, lansat în an Centernar.

Proiectul a fost realizat de o echipă de profesioniști în comunicare și are ca principali beneficiari copiii românilor din Diaspora, dar și pe cei mici din țară, care nu au acces, din motive obiective, la miracolul teatrului de păpuși.

Conceptul nostru a fost selectat de Vodafone România și de PRO TV pentru proiectul național ROMÂNII AU INIȚIATIVĂ, datorită originalității și îndrăznelii cu care noi, niște români anonimi, am decis că este momentul să digitalizăm și spectacolul de teatru, indiferent dacă este vorba despre teatrul de păpuși sau pentru adulți.

Au scris despre noi Realitatea.net, Adevarul.ro, Mediafax.ro, Ziarul Financiar, Radio România Actualități, Europa FM etc.

Au exprimat puncte de vedere avizate în legătură cu acest proiect, cu încercarea de a duce miracolul teatrului în casele oamenilor, Matei Vișniec – cel mai jucat dramaturg român pe scenele lumii,, Adrian Găzdaru – managerul Teatrului Excelsior București, Octavian Jighirgiu – prof. univ. dr. Facultatea de Arta Dramatică din Iași, Doru Mareș – critic de teatru etc.

Vă invităm să investiți în educația copiilor dumneavoastră! Vă rugăm să distribuiți postarea, în mod sigur și alți români, care locuiesc departe de țară, se vor bucura de acest proiect! Vă mulțumim!

Alegeți spectacolul AICI!

Vizionare plăcută!


Comentariile sunt închise.