Când am povestit unui bun amic despre ce-mi propun să fac în acest an Centenar, vă mărturisesc, a zâmbit!

Incapacitatea Statului de a dezvolta proiecte cu adevărat utile Diasporei românești, bâlbâiala administrativă, eșecul generalizat pe întreg proiectul Centenar și eternele interese personale au transformat 2018 într-un fiasco total pentru tot ce înseamnă simbolistica trecutei sute de ani de la Marea Unire.

Personal, am abordări complet diferite față de cele ale celor mai mulți dintre cei care astăzi nu reușesc să facă față unei lumi în schimbare! Din păcate pentru unii dintre noi, lumea se schimbă mult mai repede decât suntem pregătiți să înțelegem. Așa că, amintindu-mi de vorbele celebre ale lui Hannibal, dacă am văzut că nu există nici un drum…ne-am făcut noi unul, iar proiectul E-theatrum, un proiect absolut independent, este astăzi accesibil celor câtorva milioane de români din Diaspora.

Digitalizarea spectacolului de teatru este o premieră pentru întreaga Europă, iar această premieră, suntem mândri să vă spunem și vouă, este românească.
Încă din 2013, E-theatrum anunța, într-un fel sau altul, că lumea se schimbă. Cei de la Vodafone România și PRO TV ne-au cuprins în proiectul ROMÂNII AU INIȚIATIVĂ, Samsung România a încercat să ne convingă să realizăm o aplicație dedicată seriei lor Smart TV, Voyo, parte a grupului Media PRO, a încercat să ne asimilileze, alte fonduri de investiții, prin obscure firme paravan, au încercat să ne cumpere ideea pe câțiva arginți, dar, iată-ne din nou în viețile vorbitorilor de limbă română, oriunde s-ar afla aceștia.

Au scris despre proiectul nostru Realitatea, Mediafax, Agerpres, Adevărul, Ziarul Financiar. S-a vorbit la Europa FM, Radio România etc. Da, proiectul este original și vizionar. Pentru că nimeni altcineva, până astăzi, nu a avut curajul să ofere acest tip de conținut video în sistem pay per view.

Acest proiect este în faza de Start-up. Testăm soluții, încercăm să optimizăm produsul, să generăm conținut de cea mai bună calitate. Încercăm, în fapt, să vă convingem că E-theatrum generează beneficii pentru toți cei implicați: dezvoltatori, utilizatori, beneficiari direcți sau indirecți.

În lunile care urmează, vom „urca” pe platforma E-theatrum zeci de alte spectacole de teatru pentru copii. Avem planuri mari și foarte mari. Veți vedea!
Răbdare avem, știm exact ce este de făcut, pentru următorii ani. Vă rugăm să tolerați micile erori care vor mai apărea. Suntem la început, iar începuturile sunt, așa cum bine știe fiecare dintre noi, mai dificile.

Numele meu este Cătălin Dumitriu, sunt blogger și profesia mea este comunicarea cu toate formele ei de agregare. Cei de lângă mine sunt niște oameni excepționali, iar Cristi Gugu, un alt romantic în viață, merită o statuie înaltă până la cer. Pentru că are încredere în ideea acestui proiect și în visele mele. Este partenerul meu și, vă convine sau nu, este și partenerul vostru pentru că el se ocupă de ceea ce copiii voștri vor vedea pe E-theatrum.

Cu respectul cuvenit și cu speranța că vom dezvolta împreună un proiect care va scrie istorie pentru România, acceptați din partea echipei E-theatrum cele mai bune gânduri și prietenia noastră!
Cătălin Dumitriu


Comentariile sunt închise.