Dumbrava basmelor muzicale

' dumbrava basmelor muzicale teatru online e-theatrum

Spectacol educațional-cultural interactiv pentru copiii.

Repezintă o oportunitate unică pentru copii de a se bucura de un excepțional spectacol muzical de operă, special creat pentru ei.

Regia este semnată de către Iulian Ioan Sandu, cel care a pus în scenă și poveștile lui PETER PAN și ALICE ÎN ȚARA MINUNILOR.

Spectacolul oferă copiilor șansa de a vedea, asculta și simți arta lirică de aproape, direct, interactiv, de a fi reuni...

Soacra cu trei nurori

' soacra cu trei nurori e-theatrum

Era odată o babă, care avea trei feciori nalţi ca nişte brazi şi tari de virtute, dar slabi de minte.

O răzeşie destul de mare, casa bătrânească cu toată pojijia ei, o vie cu livadă frumoasă, vite şi multe păsări alcătuiau gospodăria babei. Pe lângă acestea mai avea strânse şi părăluţe albe pentru zile negre; căci lega paraua cu zece noduri şi tremura după ban…

Regia artistică: Mihai Donţu...

Fram, ursul polar

' fram, ursul polar, spectacol, teatru online

De după perdeaua de catifea vişinie se ivise Fram.
Cu laba mai ţinea încă o parte din perdeaua ridicată.
Se opri să privească sala, miile de capete, miile de ochi din loji, din staluri şi din galerii.
Dădu drumul perdelei jos.
Înainta pînă în mijlocul arenei. Salută ca întotdeauna…

Adaptare scenică şi regia artistică Toma Hogea, după Camil Petrescu. Scenografia Mihai Pastramagiu, muzica Radu Sanduloviciu Coregraf...

Motanul încălțat

' motanul incaltat spectacol teatru online

S-a întâmplat odată ca trei feciori de morar să primească moştenire după moartea tatălui lor o moară, un măgar şi un motan. Moara i-a rămas celui mai vârstnic dintre feciori, măgarul mijlociului, iar motanul mezinului.

„Ce folos de la un motan?” gândi, amărât, mezinul. Fraţii mei vor putea să-şi câştige pâinea cu uşurinţă, dar eu voi muri de foame.
„Nu fi trist, stăpâne!” îi zise într-o bună zi motanul, cu glas omenes...

Aladin și lampa fermecată

'

Teatru online.

Povestea lui Aladin şi a lămpii fermecate este o poveste la fel de veche ca şi copilăria omenirii. Lumea poveştilor nu putea să fie completă fără întâmplările lui Aladin.

Aladin, ca personaj principal al acestui spectacol în care actorul şi păpuşa formează, fără putinţă de tăgadă, un singur personaj, va surprinde cu interpretarea sa vesela şi exuberantă.

Relaţia dintre Aladin şi lumea care-l înconjoară va...

Vulpea cea Șireată

'

Teatru online.

Un spectacol oferit de compania de teatru Arabela.

Spectacolul este o adaptare originală a celebrei poveşti a ursului păcălit de vulpe. Umorul şi originalitatea interpretării oferă copiilor momente unice şi valorizează cu multă creativitate miracolul teatrului şi a textului în limba română.

Spectacolul poate fi urmărit pe televizor, laptop, telefon sau tabletă.

E-theatrum îşi propune să ofere piticilor care ...

Muzicanții din Bremen

'

Teatru online. Un spectacol oferit de compania de teatru Arabela.

O poveste fascinantă, după un text al Fraţilor Grimm.

Empatia dintre actor şi păpuşă este aproape perfectă, în acest spectacol extraordinar. Clasic, jucat de zeci de mii de ori pe sute de scene din lume, Muzicanţii din Bremen este o poveste cu multe învăţăminte pentru cei mici, accesibilă oricărei vârste la care lumea abia ce-şi arată minunăţiile.

E-theatrum.com ...

Prințesa Mofturoasă

'

Teatru online.

Compania de teatru Dino Piccolino, una din cele mai vechi companii de teatru independent din Bucureşti, vă prezintă spectacolul Prinţesa mofturoasă, o adaptare originală a textului clasic. Cele două actriţe, Gabriela Munteanu şi Claudia Croitoru, coordonate de Florentina Drăgulin, scenograful care a gândit decorurile şi costumele, oferă celor mici pov...