Despre site

E-theatrum.com este un site care permite utilizatorilor să acceseze un conţinut video online, mai exact spectacole de teatru filmate în format full HD.

Conţinutul E-theatrum

Toţi vizitatorii e-theatrum.com au dreptul să folosească serviciile oferite de site atâta vreme cât nu încalcă termenii şi condiţiile de utilizare. Conţinutul e-theatrum este prezentat cu bună credinţă. Site-ul e-theatrum este folosit pe seama responsabilităţii proprii, iar site-ul nu poate fi considerat vinovat pentru nici o urmare negativă care ar putea rezulta din uz. Accesul la e-theatrum este permis persoanelor de orice vârstă.

Cu toate acestea, accesul la un anumit conţinut poate avea restricţii de vârstă, indicate prin etichete. Spre exemplu, etichetele “18+” în cazul unor titluri indică faptul că anumite categorii de conţinut video sunt permise doar persoanelor mai în vârstă de 18 ani.

Drepturi de autor

Conţinutul e-theatrum (text, material video şi audio existente pe site, baze de date şi coduri de programare) este protejat de drepturi de autor. Folosirea neautorizată a oricărei părti a site-ului, incluzând, dar nelimitat la reproducerea şi/sau distribuirea fără permisiunea anterioară a e-theatrum sau a partenerilor săi a conţinutului site-ului va atrage răspunderea penală şi civilă a persoanelor responsabile.

Înregistrare şi date cu caracter personal

Înregistrarea ca utilizator e-theatrum.com se va putea face prin intermediul site-ului e-theatrum.com. Utilizatorii e-theatrum.com se vor înregistra oferind informaţii reale, vor alege un nume de cont şi o parolă. Utilizatorii declară pe propria răspundere că informaţiile oferite sunt reale, complete şi nu aparţin altor persoane.

În urma înregistrării, utilizatorii vor primi automat cele mai noi oferte şi noutăţi de la e-theatrum.com. Serviciile site-ului includ publicitate. Acestea vor include mai multe tipuri de informaţii şi mesaje, care îi vor permite e-theatrum să informeze vizitatorii cu privire la funcţionalitatea, serviciile şi conţinutul site-ului.

Informaţiile oferite de utilizatori în urma înregistrării (incluzând nume sau adresă de email) vor fi tratate ca informaţii confidenţiale şi nu vor fi făcute publice sau comunicate unor terţi. Aceste informaţii vor fi folosite pentru statistici demografice şi pentru îmbunătăţirea conţinutului site-ului.

Prin acceptarea Termenilor şi Condiţiilor, utilizatorul declară că este de acord ca aceste date să fie prelucrate de către S.C. Quatnum Media Creatives S.R.L., persoană juridică română, înregistrată în Registrul Comerţului sub nr. J40/5127/2013, cod de înregistrare fiscală 31525388 (RO), având sediul social în București.

De asemenea, pot fi colectate în mod legal anumite informaţii despre utilizator, câtă vreme acestea folosesc site-ului (doar informaţii privind computerul şi furnizorul de Internet) sau date menţionate în timpul înregistrării.

Aceste date sunt folosite pentru a îmbunătăţi site-ul şi conţinutul acestuia, încât să se adapteze nevoilor utilizatorilor. Utilizatorul declară că are la cunoştiinţă faptul că în conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/2001, beneficiază de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justiţiei şi dreptul de a se opune prelucrării datelor personale care îl privesc şi de a solicita ştergerea acestora.

Servicii de comunicare

E-theatrum.com permite vizitatorilor să comenteze la conţinutul e-theatrum, atâta vreme cât nu încalcă termenii şi condiţiile site-ului, precum şi regulile specifice adnotării conţinutul respectiv.

Aceste comentarii vor fi în limitele bunului simţ şi nu vor avea un caracter injurios, vulgar, ameninţător, rasist, sau în orice fel ofensator pentru alte persoane. De asemenea, comentariile utilizatorilor nu vor conţine reclame la orice produse sau servicii sau linkuri către site-uri care oferă posibilitatea accesării ilegale a unor materiale protejate de drepturi de autor. E-theatrum îşi rezervă dreptul de a monitoriza serviciile de comunicare şi de a elimina conţinutul considerat nepotrivit şi/sau de a anula orice cont fără notificare prealabilă în cazul încălcării condiţiilor de mai sus.

Cu toate acestea, resposabilitatea comentariilor postate sub un nume de cont revine exclusiv utilizatorului care a postat comentariul.

Modalităţi de plată

Plata conținutului se poate face cu un card de debit, card de credit sau prin SMS. Plata se va face pe platforma Mmobilpay.ro, cea mai mare platformă autorizată de plăți online, din România.

Reclamaţii

Utilizatorul poate să depună o reclamaţie în cazul în care conţinutul cumpărat nu este în concordanţă cu descrierea listată pe site sau dacă, din cauza problemelor tehnice (disponibilitatea site-ului, conţinut defect), nu este capabil să vadă conţinutul achiziţionat în cadrul ferestrei de 24 de ore. Această reclamaţie trebuie depusă în scris, în 48 de ore de la apariţia problemei, prin e-mail la blogcd@yahoo.com. Dacă se constată că plângerea este validă, utilizatorului i se va oferi timp suplimentar pentru accesarea conţinutului achiziţionat.

Încălcarea Termenilor şi Condiţiilor

În cazul nerespectării Termenilor şi Condiţiilor de Utilizare, ne rezervăm dreptul de a suspenda sau de a anula orice cont fără notificare prealabilă.

Modificarea regulilor

E-theatrum.com îşi rezervă dreptul de a modifica fără notificare prealabilă termenii şi condiţiile acestui site. Orice schimbare va fi vizibilă pe e-theatrum.com. Schimbările importante la e-theatrum.com vor fi anunţate utilizatorilor prin postări pe site şi prin e-mail. Utilizarea conţinutului din site este o confirmare că eşti familiar cu cele mai recente reguli. Aceste reguli sunt valabile din data de 1 septembrie 2018.

Suport

Pentru orice întrebări sau sesizări, vă rugăm să ne contactaţi la blogcd@yahoo.com

Acceptare

Utilizarea e-theatrum.com se va supune “TERMENILOR ŞI CONDIŢIILOR DE UTILIZARE”. Prin acceptare, utilizatorii site-ului declară că au luat la cunoştiinţă “Termenii şi condiţiile de utilizare”, le înțeleg pe deplin şi le vor respecta pe parcursul utilizării site-ului.