Emil Cioran a scris, în Caietele sale, că „oamenii trăiesc într-o limbă, nu într-o țară!”, iar proiectul pe care-l propunem tuturor celor care, indiferent pe ce meridian al lumii locuiesc, trăiesc, gândesc și vorbesc românește, susține, prin conținutul său, celebrele vorbe ale magistrului.

E-theatrum.com, un concept lansat la 1 octombrie 2018, este un proiect simplu, extrem de util și inovator, prin curajul de a duce miracolul teatrului pentru copii în casele tuturor familiilor de români care locuiesc departe de țară.

Partenerii noștri au înțeles oportunitatea extraordinară de a oferi celor mici ocazia de a interacționa cu minunata lume a poveștilor, spuse toate în limba română și interpretate de actori dedicați profesiei și scenei românești.
Suntem convinși că mulți dintre voi vor prețui acest proiect și vor descoperi în el emoție, convingere și multă muncă din partea celor implicați.

În egală măsură, toate eforturile pe care noi, cei de acasă, cât și voi, părinții piticilor care se vor bucura de spectacolele E-theatrum.com le vom face, înseamnă absolut nimic în comparație cu bucuria și râsetele copiilor voștri care vor descoperi lumea fascinantă a spectacolului de teatru, a păpușilor.

Vă mulțumim anticipat pentru încrederea pe care o acordați proiectului nostru și vă asigurăm că povestea E-theatrum.com, a spectacolului de teatru pentru copii, în limba română, abia începe.
Începeți „călătoria” E-theatrum! CLICK AICI!

Cătălin Dumitriu


Comentariile sunt închise.