Des questions? Tout ici!

Utilizator

Ce este e-Theatrum?

E-Theatrum este o platformă online, pe bază de abonament, pe care puteti vedea spectacole de teatru pentru copii, povești si teatru pentru public matur, de oriunde v-ați afla, din orice colț al lumii, pe orice dispozitiv conectat la internet.

Abonament

Pentru a putea vedea orice spectacol este necesar să activați un abonament lunar, în valoare de 7 euro. Puteți renunța oricand la acest abonament. Accesul se face pe bază de user si parolă. 

Dispozitive de vizionare

Accesul la conținutul de pe această platforma se poate face accesand adresa https://e-theatrum.com, din orice browser de internet. Accesul se poate face de pe orice device, cu condiția să aveți acces la internet

Companie de Teatru

Acces în platformă

Dacă reprezentați o companie cu statut juridic care produce spectacol de teatru și doriți ca spectacolul dumneavoastră să fie listat în cadrul platformei e-theatrum vă rugăm să ne contactați pe email contact@e-theatrum.com.

Spectacole

Spectacolele publicate pe platforma e-theatrum.com trebuie să îndeplinească un minim standard tehnic și de calitate. Nu listăm spectacole care  conțin limbaj licențios sau abuziv și care pot afecta emoțional spectatorii. 

Monetizare

Spectacolele listate pe platforma e-theatrum au în spate un contract de cesiune a drepturilor de autor, pe baza căruia, companii de teatru vor primi lunar remunerații conform rapoartelor de vizionare.