Prințesa și bobul de mazăre – poveste

' printesa si boul de mazare poveste e-theatrum

Era odată un prinţ şi prinţul acela voia să se însoare cu o prinţesă, dar cu o prinţesă adevărată.

Şi a cutreierat toată lumea ca să găsească una pe placul lui şi tot n-a găsit. Prinţese erau destule, dar el nu putea să ştie dacă erau cu adevărat prinţese, fiindcă tuturora le lipsea câte ceva. Şi prinţul s-a întors iar acasă şi era foarte necăjit, pentru că tare ar fi vrut să găsească o prinţesă adevărată.

Într...

Frumoasa din pădurea adormită – poveste

' frumoasa din padurea adormita poveste e-theatrum

A fost odată, în vremurile de demult, a fost un împărat şi-o împărăteasă, şi cum nu se îndurase soarta să le hărăzească un urmaş, nu trecea zi în care să nu se tânguie amândoi: „Cât de goală ne e casa şi ce fericiţi am fi de-am avea şi noi un copil!” Dar coconul cel mult dorit se lăsa aşteptat de multă vreme…

Vizionare plăcută!

...

Motanul încălțat – poveste

' motanul incaltat poveste e-theatrum

Era odată un om care avea trei copii.Tatăl lor moare iar ei își împart moștenirea lăsată de tatăl acestora.Cel mai mic copil primește un motan. Motanul vede că acesta este trist și îi spune sa îi de-a doar o pereche de cizme.Dupa ce trece prin multe peripeții acesta face ca băiatul sa devina rege și să se căsătorească cu o prințesă frumoasa,iar motanul devine Motanul Încălțat…

...

Muzicanții din Bremen – poveste

' muzicantii din bremen poveste teatru online

A fost odată un om şi omul ăsta avea un măgar, care de ani şi ani tot cărase la moară saci cu grăunţe. Dar de la un timp bietului dobitoc i se împuţinaseră puterile şi nu mai era bun de nici o treabă. De aceea, stăpânul lui se gândi într-una din zile că n-ar mai avea nici un rost să strice pe el bunătate de nutreţ.

...

Frumoasa și bestia – poveste

' frumoasa si bestia poveste teatru copii

Un negustor avea trei fiice. Duceau o viață îndestulată, lipsită de griji. O nenorocire pe mare l-a făcut să își piardă toate vasele comerciale și negustorul a decis să plece la oraș pentru a se împrumuta de la bancheri. Și-a întrebat fetele ce doresc. Fiica cea mare și cea mijlocie au cerut podoabe și rochii scumpe. Mezina, Frumoasa, a cerut un trandafir…

Vizionare plăcută!

...

Cartea junglei – poveste

' cartea junglei poveste teatru copii

Rudyard Kipling este autorul uneia dintre cele mai cunoscute povești pentru copii din lume. Cartea Junglei, povestea copilului crescut în junglă alături de animale, se numără printre preferatele copiilor de mai bine de 100 de ani. Vă propunem să ascultăm povestea și să urmărim povestitoarea, actrița Alexandra Muscalagiu!

Vizionare plăcută!

...

Mica sirenă – poveste

' mica sirena poveste teatru online

Mica Sirenă trăia într-un castel aflat pe fundul mării, împreună cu tatăl ei, regele mărilor, şi cu cele cinci surori ale sale. În seara zilei când împlinea cincisprezece ani, Mica Sirenă înotă spre o corabie mare, pe care o zărise pe apă. Pe vas era şi un prinţ chipeş…

...

Degețica – poveste

' degetica poveste teatru copii

E-theatrum vă oferă povestea „Degețica”, în interpretarea actriței Alexandra Muscalagiu, actriță a companiei de teatru Arabela. Poveștile noastre sunt foarte frumoase, iar cheia interpretării le fac potrivite pentru orele târzii ale serii.

Vizionare plăcută.

...

Scufița roșie – poveste

' scufita rosie poveste teatru copii

„Scufița roșie” este o poveste pe fiecare copil o știe, o poveste care-i ține pe pitici cu sufletul la gură, până în ultimele momente. Vă oferim această poveste, în lectura Alexandrei Muscalagiu și știm sigur că celor mici le va plăcea.

Vizionare plăcută!

...

Albă ca zăpada – poveste

' alba ca zapada poveste teatru online

Minunata poveste Albă ca Zăpada, povestită și ecranizată de mii de ori, este și astăzi una din poveștile preferate ale celor mici.

Albă ca Zăpada și amunzanții pitici care o salvează din mâineile reginei cele rele sunt personajele îndrăgite ale tuturor copiilor, de pe toate meridianele acestui Pământ. Povestea frumoasei prințese a adormit milioane și milioane de copii și a inspirat cele mai de succes benzi desenate.

I...